Erleichtere dein Leben

Wyoming Senator sprænger om Bitcoin på ABC

Wyoming Senator sprænger om Bitcoin på ABC nyheder, der beskriver det som et værdibud.
Cynthia Lummis, for nylig valgt Wyoming Senator, taler om, hvordan Bitcoins endelige værdi gør det til en stor opbevaringsplads.
I interviewet udtrykte hun stor entusiasme med hensyn til mønten.

Wyoming Senator sprænger om Bitcoin på ABC

Wyoming Senator sprænger om Bitcoin på ABC nyheder, der beskriver det som et værdibud. Cynthia Lummis, for nylig valgt Wyoming Senator, taler om, hvordan Bitcoins endelige værdi gør det til en stor opbevaringsplads.
I interviewet udtrykte hun stor entusiasme med hensyn til mønten. Den valgte senator beskrev på ABC, hvordan hendes ekspertise som tidligere kasserer for staten og hendes investeringer hjalp hende med at udlede Bitcoins magt.

I modsætning hertil forringede hun den amerikanske dollar, landets vigtigste valuta, ved at beskrive, hvordan den pustes op i værdi. Siden pandemien ramte i marts har der været et stadigt faldende fald i den amerikanske dollar.

Relaterede indlæg

  • Raoul Pal forudsiger, at det amerikanske forbud mod Bitcoin ville være nytteløst
  • Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC vil sandsynligvis teste $ 17000-niveau
  • Bitcoin-trendanalyse – BTC / USD klar til $ 18.750 næste
  • Forudsigelse af Bitcoin-pris: Bullish bølger i kølvandet på Covid-19 vaccine

 

Frøken Lummis sagde, at hun håbede på at bringe Bitcoin i spidsen for den nationale dialog, fordi den ikke pustes op. Den valgte senator sagde, at der kun er behov for 21 millioner Bitcoin, for at den kan udføre sit job, hvilket gør det til et begrænset udbud.
Senatoren udtrykte, hvordan Bitcoins endelige forsyning har gjort det til et vigtigt aktiv for fremtiden med hensyn til lagring af værdi. Hendes feedback på ABC kommer kun få uger efter, at bankcharteret, Avanti, modtog et godkendelsesstempel fra Wyoming State Banking Board.
Avanti er et finansielt selskab, der fokuserer på digitale aktiver, og det skaber en kryptodollar. Virksomhedens talsmand roste det nye træk fra staten og sagde, at Wyoming er det eneste amerikanske område med et digitalt aktivprogram.
Avanti skitserede, hvordan Wyoming har overvejet, hvordan man overvåger og regulerer krypto, i modsætning til andre stater.