Erleichtere dein Leben

PR: Winst maken wordt gemakkelijker als Bitcoin Mining moeilijker wordt.

Bitcoin zit in een impasse: de koning van de cryptografie heeft de afgelopen weken tussen de $9.200 en $10.000 geworsteld, waarbij alle pogingen om de $10.500 sleutelweerstand te doorbreken werden afgewezen. Terwijl de markt angstvallig wacht op zijn volgende grote stap, ongeacht welke richting het uitgaat, kan de onlangs toegenomen mijnbouwproblematiek een berenmarkt katalyseren.

De recente aanpassing van de mijnbouwproblemen vond plaats op 16 juni. De mijnbouwproblematiek is met 14,95% gestegen en is daarmee een van de grootste aanpassingen sinds januari 2018. De volgende twee weken zal de vierde moeilijke mijnbouwperiode voor de mijnwerkers zijn, voor elke TH/s van rekenkracht kon slechts 0,000008 bitcoin in 24 uur worden geproduceerd, gelijk aan $0,08 tegen de huidige prijs van de bitcoin.

Mijnwerkers met minder efficiënte machines moeten hun BTC misschien liquideren om de hogere bedrijfskosten te dekken, en sommige van hen kunnen zelfs hun machines uitschakelen. Verwacht wordt dat dit de verkoopdruk zal aanwakkeren. Bovendien zou een slechter scenario de mijnwerkerscapitulatie zijn die de prijs van de bitcoin verder zou kunnen doen dalen.

Op 15 juni werden bitcoin en andere belangrijke activa getroffen door het sombere vooruitzicht op een tweede golf van de coronaviruspandemie. Het lijkt erop dat een groot aantal handelaren de risk-off modus heeft aangezet. Denis Vinokourov, hoofd van het onderzoek bij Bequant, merkte op dat „de digitale valutamarkt niet immuun is als het gaat om de vlucht voor contant geld, zoals bleek tijdens de selloff in februari/maart… Met de ontluikende liquiditeit resulteerde de afwikkeling in een cascade van uittredingen“.

Nu, met de tweede uitbraak van coronavirusgevallen in Peking, de botsing tussen China en India, en de aanhoudende protesten in de VS en Europese landen, wordt verwacht dat bitcoin op korte termijn meer weerstand zal ondervinden.

BTC Leveraged Trading – Profiteren van prijsschommelingen

Een meerderheid van de bitcoin hodlers heeft een hekel aan schommelingen, omdat ze de winst laten afhangen van de prijsstijging. Daarom is de termijnhandel uitgevonden voor de onwaardige markt, met name de bear-markten. In de termijnhandel kunnen handelaren winst maken door eenvoudigweg de koersrichting te voorspellen. Met de hefboomwerking die van de beurzen wordt geleend, kunnen handelaren hun posities tot wel 100 keer vergroten.

Hier is hoe u winst maakt tijdens de berenmarkt:

Laten we zeggen dat u 0,1 BTC heeft en dat u bitcoin wilt shorten voor de prijs van $10.000. Met de 100x hefboomwerking van Bexplus kan je een positie openen die 10 BTC waard is. Als je je positie sluit wanneer de prijs tot $9.300 daalt, is je winst 10 BTC * ($10.000 – $9.300)/$9.300 = 0,75 BTC.

Door gebruik te maken van de volatiliteit van de bitcoin, zelfs in een berenmarkt, kunt u uw fondsen nog steeds vermenigvuldigen met leveraged trading.

Bexplus is opgericht in 2017 en heeft zijn hoofdkantoor in Hong Kong. Het is een toonaangevend crypto trading platform dat 100x leverage futures biedt op BTC, ETH, LTC, EOS, XRP, enz. De intuïtieve interface, demorekening en attente klantenservice maken Bexplus tot een van de beste handelsplatformen voor zowel beginners als veteranen.

Geen KYC

Geen KYC-vereiste, geen informatielekken. Handelaren kunnen een eigenlijke rekening en een demorekening openen met alleen maar een e-mailverificatie.

Handelssimulator om uw vaardigheden te verbeteren

Handelaren kunnen de demorekening eenvoudig gebruiken om zich vertrouwd te maken met de handelsmotor. U beschikt over 10 herlaadbare BTC en verschillende analytische tools.

Slim handelen met uw smartphone

Het kan vermoeiend zijn om naar je computer te staren. Met de volledige Bexplus app kunt u uw posities beheren en uzelf op de hoogte houden van de marktbewegingen waar en wanneer u maar wilt.

Claim uw 100% Bonus

Is er naast leveraged trading nog een andere manier om meer bitcoins te verdienen? Ja! Met de 100% stortingsbonus van Bexplus kunt u uw marge vergroten en grotere posities openen.

Tot 10 BTC is beschikbaar en u kunt alle winsten die door de bonus worden gegenereerd, opnemen. Bovendien kunnen actieve gebruikers 10% korting krijgen op de transactiekosten. Aarzel niet om contact op te nemen met Bexplus support voor meer informatie!

BTC Portemonnee: Tot 30% rente op jaarbasis zonder risico’s

Als u de berenmarkt wilt vermijden en een korte onderbreking van de handel wilt nemen, kunt u nog steeds winst maken zonder u zorgen te maken over risico’s. Tot 30% rente op jaarbasis, de Bexplus portemonnee biedt een van de beste tarieven in de industrie. U kunt uw storting starten vanaf 0,05 BTC en beginnen met uw opbouw!